Det lærer du

At styrke din viljestyrke og motivation til at stoppe med at ryge

At reducere trangen til at ryge

At sige farvel til tobakken

At ændre tankemønstre og adfærd

Forudsætninger

  • Der er ingen specifikke forudsætninger for at deltage.

Indhold

5 lektioner

Beskrivelse

Inden vi for alvor går igang vil jeg byde dig et varmt og stort velkommen i mit lille univers hvor eventyr skrives og drømme udleves. 💫


Kurset her er et selvstudie hvor jeg har gjort alt klar til dig så du har adgang til de bedste redskaber til et rygestop hjemmefra.

Kurset er bygget sådan op at du selv kan vælge hvad du har brug for at høre og hvornår.


Hvis du sidder og føler du havde brug for lidt mere end blot hypnosen så tilbyder jeg du kan booke et fysisk rygestop hos mig til nedsat pris hvor 95% er røgfri på bare 1 behandling.

Du får 10% rabat på rygestop uanset hvilken af de 3 personlige behandlinger du vælger.


Eneste krav er du selv benytter tilbuddet og det bookes i samme oplysninger som du har købt hypnosen i ellers bortfalder rabatten.


RABATKODE: STOP-NU

Du finder link til booking af tider til fysisk rygestop her


https://system.easypractice.net/book/happy-lifestyle#choose-where


Så vil jeg ønske dig rigtig god fornøjelse med kursus.

Din instruktør

billede af Grethe Smedegaard
Grethe Smedegaard
Kærlighedsmentor & Clairvoyant Reiki Healer

Med et Pippi Mindset og en urokkelig tro på det positive i livet, er jeg kendt som en nærværende, ærlig og rolig kærlighedsmentor, behandler og clairvoyant reiki healer. Min helt store passion er kærlighed og universets kræfter, skarpt forfulgt af rygestop!


Hvorfor det med røg, nikotin og rygestop er min passion kan du høre i podcastafsnittet "Røgen, passionen og rejsen" på podcastkanalen “Hjertevarm Sundhed” hvor jeg giver janteloven fingeren og bringer ægte emner frem i lyset for at inspirere og støtte dig.


Min passion for kærlighed og universet stammer fra min egen rejse gennem et knust hjerte, løgne, utroskab og gifte mænd, der glemte, de var gift! Efter min egen healing er jeg blevet passioneret for at hjælpe andre med at overvinde deres kærlighedssår, utrygge tilknytningsmønstre og frygt for at åbne deres hjerter for kærlighed igen.


Min personlige erfaring har ført mig igennem enorm smerte og tabet af troen på kærlighed. Men den har også fået mig til at rydde op i mit eget rod og være klar til mødet med kærligheden.


Jeg ønsker ikke, at nogen skal føle sig alene eller håbløse på deres rejse. Derfor er jeg her for at give den støtte og vejledning, jeg selv søgte under min helingsproces. Der er nemlig ikke noget smukkere end at være vidne til universet transformere dit liv, se dig stråle som dit autentiske jeg og finde lykke i dine relationer.


Så velkommen til et rum i Happy Lifestyle, hvor du kan skabe vedvarende forandringer og genopdage kærlighedens fulde glæde ved hjælp af universet guidning. Jeg er her for at dele min passion og støtte dig på din rejse mod et liv fyldt med kærlighed og lykke.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Andre kurser fra Grethe Smedegaard

Hypnose til Rygestop og Håndtering af Rygetrang

699,00 kr.