Det lærer du

At du lærer, hvordan du kan dæmpe en forbigående uro, nervøsitet eller angst

At du lærer at aktivere dit beroligende nervesystem og sende beroligende impulser til din hjerne og krop

At du får en smagsprøve på, at du kan åbne op for din dybe vejrtrækning i maven igennem enkle øvelser

At du får en smagsprøve på, hvor hurtigt vi faktisk kan skifte vores nervesystem fra kamp-flugt-mode til ro-velvære og afspænding

Forudsætninger

  • Lyst til at lære, hvordan du med enkle teknikker kan berolige dig selv.

Indhold

4 lektioner 5m 52s

2m 16s
1m 36s
2m

Beskrivelse

I dette mini-kursus viser jeg dig 3 enkle øvelser, du kan lave, når som helst du har brug for at berolige dig selv psykisk og fysisk. Dette kursus er en forsmag på mit online kursus "Optimer dit åndedræt - Få mere ro, energi og velvære" - hvor jeg går endnu mere i dybde og gennemgår alle de vigtige aspekter af dit fantastiske åndedræt.


Du kan fx bruge øvelserne:

• Akut til at berolige dig selv, når du mærker uro i kroppen.

• Til at dæmpe nervøsitet og angst.

• Til at gøre tandlægebesøg og andre situationer, der gør dig utryg til en mere behagelig oplevelse.


Øvelserne hjælper til at skifte dit nervesystem fra kamp-flugt og anspændelse til ro, afspænding og velvære.

Laver du øvelserne så snart de første tegn på nervøsitet dukker op, kan du opleve helt at bremse nervøsiteten og genfinde roen.


I mit onlinekursus "Optimer dit åndedræt - Få mere ro, energi og velvære" går vi meget mere i dybden og gennemgår alle vigtige askpekter af dit fantastiske åndedræt.

At optimere dit åndedræt kan bl.a. hjælpe til at slippe stress i kroppen og få energi, bedre søvn og overskud tilbage.


God fornøjelse.

Din instruktør

billede af Josefine Hentze
Josefine Hentze
Åndedrætsterapeut, EFT og tankefeltterapeut, refleksterapeut

Jeg er åndedrætsterapeut fra åndedrætsskolen ved Lotte Paarup, EFT- og tankefeltterapeut fra Mygind Institute, mindfulness instruktør ved Sussanne Wexø og refleksterapeut fra Lone Sørensens uddannelser.

Jeg er indehave af Hos Josefine, og har arbejdet med klienter siden 2009.


Jeg hjælper mennesker med at finde ro i krop og sind igennem åndedrætsterapi, dyb selvaccept, at lade hovedet hvile og komme hjem i kroppen, så vi bedre kan mærke, de svar vi søger og hvile i os selv.


Jeg har (tidligere) døjet med kronisk træthed og kronisk stress igennem mange år, indtil jeg knækkede koden til det. Da jeg oplevede, hvor stor en forskel åndedrættet har på min energi, ro, søvn og velvære, vidste jeg, at det måtte jeg bare dykke dybere ned i. Jeg tog en åndedrætsuddannelse og fortsatte med at gøre nye og endnu dybere erfaringer med åndedrættet. Relationen til åndedrættet vedbliver med at uddybes igennem opmærksomhed og erfaring.

Mine online kurser er baseret dels på den viden og de redskaber jeg har fået igennem mine uddannelser, men også RIGTIG mange års livserfaringer og de store transformationer jeg selv har været igennem.


For mere end 20 år siden ændrede jeg forholdet til mine egne tanker, da jeg opdagede at jeg ikke behøvede at tage mine tanker så alvorligt, som jeg før havde gjort. Det blev startskuddet til at hvile i bevidstheden bagved tankerne og åbne op for langt større indre glæde, fred og selvaccept.


Jo mere vi kommer til stede i nuet, desto mere åbner vi op for den lykke, der allerede bor i os, men som vi ofte ikke har kontakt med, når vi er travlt optaget af fortiden og /eller fremtiden.


Især i kurset "Ro på præstationsangst" gør jeg også brug af de indsigter og erfaringer, som har hjulpet mig til at frigøre mig fra selvkritiske tanker, bekymringer og katastrofetanker.

Kurset er unikt sammensat af bl.a. teknikker fra tankefeltterapien, åndedrætsterapi samt andre metoder til at gennemskue og slippe stressende tanker og styrke selvaccept og selvværd.


Jeg håber, at mine kurser også kan hjælpe dig til at finde mere indre ro i krop og sind, større selvaccept, indre glæde og livskvalitet.


Får du brug for individuel terapi er du altid velkommen til at kontakte mig på mail: info@hos-josefine.dk

På min hjemmeside www.hos-josefine.dk kan du læse mere om, hvem jeg er, min egne transformationer og hvilket terapier, behandlinger og sessioner jeg tilbyder online eller fysisk i Farum i Nordsjælland.Anmeldelser

4.6

6 Anmeldelser
83%
17%
0%
0%
0%
Simone
19 dage siden

Mega simple og gode øvelser, som jeg har taget til mig, og bruger stort set hver dag.

Josefine H
3 måneder siden

Mona J
8 måneder siden

Pernille L
8 måneder siden

Rene N
9 måneder siden

Michael A
9 måneder siden

Jeg har prøvet øvelserne nogle gange. De er nemme at udføre og de giver mig ro og varme i kroppen.

Få ro på 5 minutter: 3 enkle øvelser til at berolige dig selv psykisk og fysisk

Populær

Gratis