Det lærer du

✔️ En skarp profiltekst der tiltrækker din målgruppe.

✔️ En æstetisk pæn, professionel og appellerende profil (feed) med brug af de rette formater, som algoritmen belønner.

✔️ Aktuelle og relevante story højdepunkter, som er let afkodelige for nye, potentielle følgere = Potentiale for at tiltrække flere nye følgere.

✔️ En hashtag-strategi, du kan bruge både nu og i fremtiden til at øge din rækkevidde og tiltrække flere følgere med.

✔️ En bedre forståelse af, hvad der virker og ikke virker i din markedsføring på Instagram.

Forudsætninger

  • Du skal have en Instagramprofil – enten business eller kreatør (ikke en lukket profil).
  • Du skal have lavet minimum seks opslag på din profil.
  • Min feedback er på dansk

Indhold

1 lektion

Beskrivelse

Føler du dig usikker på, om din virksomheds Instagramprofil er toptunet? Få feedback på din Instagramprofil. Book en scanning af din profil, så du er sikker på, at din målgruppe forstår, hvad du tilbyder. Jeg gennemgår din Instagramprofil og sender rettelser, feedback og konkrete råd til, hvordan du kan skabe større synlighed og nå ud med dine budskaber.


Går du med tanker som: “Gør jeg det egentlig rigtigt?” og “Overser jeg noget?” i forhold til din Instagramprofil?


Ved at booke en Instagram scanning, får du rådgivning og konkrete bud på, hvordan du kan optimere din profil, rette op på klassiske fejl og komme på rette spor, så du kan gøre det tydeligt, hvad du tilbyder og derved tiltrække flere følgere og øge salget i din virksomhed.


HVAD NU HVIS…

… Du kunne få en to-do liste over, hvad du kan optimere på din Instagramprofil?

Der var du heldig! For det er lige præcis det du får med min Instagram scanning. Du får feedback, rådgivning og tips til at gøre din profil helt skarp. På den måde slipper du for at spilde din tid og penge på, at undersøge, hvad du bør gøre – for her får du det serveret på et sølvfad.


ALT DETTE ER INKLUDERET I DIN SCANNING:

✔️ Din profil: Jeg gennemgår din profil herunder dit profilbillede, navn og biografitekst, så din profil kan blive optimeret til at blive fundet af nye, potentielle følgere og dermed kunder.

✔️ Story højdepunkter: Jeg kommer med konkrete bud på, hvilke story højdepunkter du bør have, så potentielle og nye følgere kan forstå, hvad du tilbyder. Derudover byder jeg også ind med forslag til stories i højdepunkter, som du bør sortere i.

✔️ Dit indhold: Jeg scanner dit indhold og kommer med feedback til, hvordan du kan forbedre dit indhold, billeder, reels og stories. 

✔️ Hashtags: Jeg kigger på din brug af hashtags og kommer med konkrete rettelser. Derudover får du min e-bog om hashtags, så du kan finde den helt rette hashtagstrategi til din profil (e-bogen har en værdi af 119 kroner inkl. moms).

✔️ Spørgsmål: Du har mulighed for at stille mig 5 konkrete spørgsmål om markedsføring på Instagram eller specifikt om din profil.

✔️ To-do liste: Du modtager alle mine svar, råd, tips og bud på forbedringer i form af en konkret to-do liste. På den måde ved du præcis, hvad du skal gribe fat i, når scanningen er slut og kan nemt implementere ændringerne på din profil. 


Og hey!

Bare rolig. Jeg vil altid komme med feedback på andre ting, der måtte springe mig i øjnene, som jeg mener at du bør optimere på. Faktisk ville jeg ikke kunne lade være.


Når du har implementeret elementerne og rettelserne fra min feedback har du:

✔️ En skarp profiltekst der tiltrækker din målgruppe.

✔️ En æstetisk pæn, professionel og appellerende profil (feed) med brug af de rette formater, som algoritmen belønner.

✔️ Aktuelle og relevante story højdepunkter, som er let afkodelige for nye, potentielle følgere = Potentiale for at tiltrække flere nye følgere.

✔️ En hashtag-strategi, du kan bruge både nu og i fremtiden til at øge din rækkevidde og tiltrække flere følgere med.

✔️ En bedre forståelse af, hvad der virker og ikke virker i din markedsføring på Instagram.


Sådan fungerer scanningen:

  • Step 1: Køb din scanning. Du modtager en bekræftelsesmail med instrukser om at sende mig en mail med dine 5 spørgsmål.
  • Step 2: Herefter scanner jeg din Instagramside, og sender feedbacket til din mail.
  • Step 3: Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål til min feedback, kan du sende en opfølgende mail, hvor jeg besvarer eventuelle spørgsmål.


Din pris: 1.495 kr. inkl. moms.

Instagram scanningen er en god kombination af rådgivning og hjælp til selvhjælp. Når du selv implementerer feedbacken og redskaberne fra mig, får du en langt større forståelse for, hvordan mekanismerne fungerer, som du også kan anvende i fremtiden. Derfor får meget værdi for pengene.


Lad mig lige introducere mig selv:

Mit navn er Karoline Drejer-Madsen og jeg ejer Ægte Agency.

Jeg har mange års erfaring med markedsføring på sociale medier. Primært på Instagram. Mit faglige øje spotter på daglig basis profiler, der famler i blinde og laver klassiske fejl. Du er måske en af dem helt uden at vide det. Det er der altså ingen skam i. Men det betyder også, at der er plads til optimering og forbedring. Det synes jeg, du skal se som noget godt! Jeg håber, at jeg kan få lov at hjælpe dig videre med din markedsføring.

Din instruktør

billede af Karoline Drejer-Madsen
Karoline Drejer-Madsen
SoMe Specialist

Jeg er ejer af Ægte Agency, hvor jeg rådgiver i og håndterer sociale medier for danske virksomheder. Jeg deler tips og tricks om Instagram på Ægte Agency's profil, hvor du er velkommen til at følge med.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Instagram scanning - Få feedback på din Instagramprofil

1.495,00 kr.