Det lærer du

Du får et bredt kendskab til de fundamentale kommandoer, funktioner og rutiner i Maple™.

Du bliver i stand til at løse diverse matematikopgaver i Maple™ effektivt og selvstændigt.

Du lærer, hvordan du undgår de typiske fejl, som vi begår i Maple™

Du lærer, hvordan du finder de kommandoer, rutiner og/eller funktioner, som du skal bruge i Maple™ til at løse diverse matematikopgaver, hver gang du er i tvivl eller har glemt, hvordan kommandoerne, rutinerne og/eller funktionerne opstilles og anvendes.

Du bliver i stand til at opstille dine afleveringsopgaver i matematik velstruktureret og overskueligt i Maple™.

Forudsætninger

  • En computer med internetforbindelse.
  • Du har downloadet og adgang til Maple™ på din computer.
  • Du er klar på at prøve at løse de opgaver, som du bliver stillet undervejs i kursuset.

Indhold

74 lektioner 4t 29m 4s

7m 55s
1m 41s
15m 12s
3m 6s
18m 51s
22m 51s
18m 37s
11m 13s
18m 35s
18m 39s
18m 18s
11m 31s
28m 4s
18m 54s
14m 57s
19m 17s
18m 1s
3m 22s

Beskrivelse

Fordi jeg har en mission om at hjælpe så mange unge som muligt med at klare det bedre i skolen/gymnasiet, har jeg gennem mine erfaringer som gymnasieelev med matematik A, lektiehjælper i mit tidligere gymnasies studiecafé og tutor lavet et online kursus, der lærer dig, hvordan du bliver skarp til Maple™ i matematik.


Kursuset er skabt til dig, som har matematik B eller matematik A på gymnasiet. Jeg har et mål om, at alle uanset niveau og tidligere erfaring skal blive bedre til Maple™ ved at gennemføre mit Maple™ kursus. Derfor behøver du hverken have nogen tidligere erfaring med at bruge Maple™ eller være god til at bruge Maple™ for at kunne forstå og nå i mål med kursuset, siden vi i kursuset begynder med at gennemgå det helt basale i Maple™.


Gennem mine erfaringer som superstudent og tutor ved jeg, at læring er en aktiv "sport" og ikke en passiv "sport". Af denne grund vil du i hvert modul få:


-Et par konkrete læringsmål, så du aktivt kan forholde dig til, hvad du skal lære i de forskellige moduler.


-Videogennemgange hvor du får forklaret og kan se, hvordan du udfører de forskellige kommandoer, funktioner og rutiner i Maple™ inden for de forskellige emner i matematik.


-Opgaver (som også gennemgås i videoerne), så du får prøvet at anvende diverse kommandoer, funktioner og rutiner i Maple™ på egen hånd. 


Sammnenlagt har disse læringstiltag til formål at sørge for, at du lærer så meget i Maple™ kursuset som muligt om, hvordan du kan anvende Maple™ i matematik på gymnasiet.


Kursusets indhold er også tilpasset til, at du i gymnasiet både skal til skriftlig terminsprøve og (med høj sandsynlighed) eksamen i matematik (uanset hvilket niveau, som du har matematik på). Af denne grund vil vi i Maple™ kursuset tale om, hvordan du kan opstille dine afleverings- og eksamensopgaver i matematik i Maple™ på en smart og effektiv måde. I den forbindelse gennemgår vi ydermere del 2 (delen med hjælpemidler) fra min 12-tals terminsprøve i skriftlig matematik A fra 3.g, som du samtidig får udleveret som PDF-fil. Jeg viser dig bl.a. også i kursuset, hvordan du undgår de typiske fejl, som vi begår i Maple™. Ydeligere modtager du en række PDF-filer, der kan give dig et overblik over de forskellige kommandoer, funktioner og rutiner i Maple™ inde for de forskellige emner i matematik. På denne måde bliver du godt klædt på til, når du skal til terminsprøve og/eller eksamen i skriftlig matematik B eller matematik A på gymnasiet, hvor du kan bruge Maple™ i del 2 med hjælpemidler.


Alt i alt hvis du har matematik på B eller A-niveau i gymnasiet og ønsker at blive bedre til Maple™, så er dette kursuset for dig!


Jeg glæder mig til at se dig inde i kursuset ;)


Sidenoter:


Maple is a trademark of Waterloo Maple Inc. /Maple er et varemærke tilhørende Waterloo Maple Inc.


Kursuset er lavet ud fra Maple 2022 release 2022.1 og pensumet i matematik B og matematik A på STX.


Maple 2022. Maplesoft, a division of Waterloo Maple Inc., Waterloo, Ontario/ Maple 2022. Maplesoft, en afdeling af Waterloo Maple Inc., Waterloo, Ontario.

Din instruktør

billede af Alexander Anker Piepgrass (STIPS)
Alexander Anker Piepgrass (STIPS)
Iværksætter og tutor

Hej,


Jeg hedder Alexander og er 20 år. Min mission er at hjælpe så mange unge som muligt med at klare sig bedre i skolen/gymnasiet og blive bedre samt mere effektive til at lære.


I sommeren 2022 dimitterede jeg med det højeste gennemsnit på mit gymnasie (uden evt. eksamensbonus) efter at have fået 12 i alle fag og eksamener. Under min gymnasietid har jeg bl.a. arbejdet i studiecaféen på mit gymnasium, hvor jeg har hjulpet +100 gymnasieelever med bl.a. matematik. I dag driver jeg min egen tutorvirksomhed, hvor jeg hjælper flere elever fast om ugen med at blive bedre samt mere effektive til at lære og klare det bedre i skolen/gymnasiet.


I forbindelse med min mission, har jeg også skabt mit eget personlige brand STIPS (sammenstrækning af ordet studietips). Gennem STIPS giver jeg bl.a. på TikTok mine bedste studietips videre til andre.


Ydermere har jeg i sammenhæng med min mission om at hjælpe så mange unge som muligt med at klare det bedre i skolen/gymnasiet og blive bedre samt mere effektive til at lære lavet et kursus om, hvordan man bliver skarp til at bruge Maple™* i matematik for gymnasieelever. Jeg har også lavet STIPS 30 dages challenge, hvor du lærer at blive en bedre elev og effektivere til at lære på 30 dage.


*Maple is a trademark of Waterloo Maple Inc. /Maple er et varemærke tilhørende Waterloo Maple Inc.

Maple 2022. Maplesoft, a division of Waterloo Maple Inc., Waterloo, Ontario/ Maple 2022. Maplesoft, en afdeling af Waterloo Maple Inc., Waterloo, Ontario

Anmeldelser

4.5

2 Anmeldelser
100%
0%
0%
0%
0%
Ida
4 måneder siden
christoffer p
6 måneder siden
"meget godt"

Bliv Maple™ ekspert i matematik på gymnasiet - Onlinekursus til dig med matematik på B- eller A-niveau.

Populær

349,00 kr.