Det lærer du

Lær at bruge Whiteboard grundlæggende

Lær at bruge musik i Zoom

Lær de grundlæggende ting om Chatten

Avanceret brug af Zoom funktioner

Forudsætninger

  • Grundlæggende kendskab til Zoom
  • Sende en Mødeinvitation ud
  • Starte et Zoom møde
  • Hvordan bruges internet

Indhold

1 lektion 19m 47s

19m 47s

Beskrivelse

Tre af de ting, der bruges igen og igen i Zoommøder er: Whiteboard, Chat & Musik. Chatten er meget brugt i alle Zoom møder, musik skal der til, for at gøre det hele mere festligt og Whiteboard giver gruppearbejde en helt ny dimension.

Din instruktør

billede af Ejnar Riis Hansen
Ejnar Riis Hansen
Soloentrepreneur

CsliveDK laver kurser, undervisning og hjælper private, soloselvstændige og SMV virksomheder med IT og ny teknologi. Jeg kan også hjælpe med at løse opgaver indenfor området, der dækker over betegnelsen Webredaktør/Webmedarbejder. Jeg beskæftiger mig med skrivning af tekster på og til de sociale medier, websider og webshops. Jeg kan oprette og vedligeholde websider i WordPress og Fix.


Fixit4seniors er en del af det, hvor jeg sammen med en kammerat er ved at oprette en side, der hjælper personer over 50 med udfordringer indenfor ny teknologi, software m.v. Hjemmesiden er ikke åbnet endnu, men kommer til at hedde www.fixit4seniors.dk.

Hvis du vil holde dig orienteret om dette tiltag, så kan du skrive dig op på en mailliste her: https://mailchi.mp/83bf717a2c2a/fixit-4-seniors

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Master Zoom: Forvandle Dit Online Møde med Whiteboard, Chat og Musik Funktioner

249,00 kr.