Det lærer du

Find det ustyr, der skal bruges.

Hvordan sættes det sammen?

Hvilken software er nødvendig?

Få det til at se ud som om du skriver på skærmen.

Forudsætninger

  • Man skal kune bruge et styresystem f.eks. Windows eller macOs. Gerne den nyeste version.
  • Man skal vide, hvordan Zoom fungerer.
  • Man skal kunne bruge en Ipad, tablet eller lignende.
  • Lære grundlæggende, hvordan streamingsoftware fungerer
  • Tålmodighed

Indhold

1 lektion

Beskrivelse

I denne kursusvideo, vil jeg lære dig, hvordan man kan få det til at se ud som om, man skriver på skærmen. Dette kan blandt andet bruges i Zoom møder, for at få dig til at skille dig ud fra mængden.


For at lave dette, anvender jeg i dette kursus Ecamm Live Pro og det er til Mac Only. Jeg viser også, hvordan man får det til at fungere i OBS, der er et gratis streamingsoftware, der findes til flereforskellige styresystemer.


Ecamm findes i en 14 dages gratis prøveversion, og det er pro udgaven man får adgang til. Det er også den man skal bruge, da man får brug for funktionen virtuelt kamera. Det kan hentes her:


https://www.ecamm.com/mac/ecammlive/?fp_ref=ejnar-riis60


Greenscreenfilen jeg bruger kan hentes på den adresse i får, hvis i trykker på: Introduktionsvideo, her på siden.


Husk: At bruge dette, kræver øvelse. Lav nogle eksempler for dig selv, så du ved, hvor du skriver på iPad'en 0g hvordan og hvor det vises på skærmen. Det er især vigtigt, hvis du vil understrege tekst, lave firkanter, ramme noget ind o.s.v.

Din instruktør

billede af Ejnar Riis Hansen
Ejnar Riis Hansen
Soloentrepreneur

CsliveDK laver kurser, undervisning og hjælper private, soloselvstændige og SMV virksomheder med IT og ny teknologi. Jeg kan også hjælpe med at løse opgaver indenfor området, der dækker over betegnelsen Webredaktør/Webmedarbejder. Jeg beskæftiger mig med skrivning af tekster på og til de sociale medier, websider og webshops. Jeg kan oprette og vedligeholde websider i WordPress og Fix.


Fixit4seniors er en del af det, hvor jeg sammen med en kammerat er ved at oprette en side, der hjælper personer over 50 med udfordringer indenfor ny teknologi, software m.v. Hjemmesiden er ikke åbnet endnu, men kommer til at hedde www.fixit4seniors.dk.

Hvis du vil holde dig orienteret om dette tiltag, så kan du skrive dig op på en mailliste her: https://mailchi.mp/83bf717a2c2a/fixit-4-seniors

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Mestre Skærmskrivning: Forvandl Din Præsentation til En Interaktiv Oplevelse på Zoom

599,00 kr.