Det lærer du

6 effektive øvelser

Grundig gennemgang af alle øvelser

Struktureret full-body træningsprogram

Sved på panden og høj puls!

Forudsætninger

  • Lysten til at give den gas med mig! Hvis du ikke har et sæt håndvægte, så kan du bruge 2 fyldte flasker eller et håndklæde.

Indhold

8 lektioner 10m 24s

44s
1m 37s
1m 19s
1m 40s
1m 39s
1m 45s
1m 40s

Beskrivelse

Full-body hjemmetræningsprogram til dig der ønsker at komme i form hjemme fra stuen!


Jeg er certificeret international personlig træner, via Træner Akademiet, hvilket sammen med mange års trænings erfaring giver mig redskaberne til, at hjælpe dig med at nå dit drømmemål.

Den grundige anatomiske del af uddannelsen gør, at jeg har en bred forståelse for kroppens bevægelse og derigennem kan se hvilke områder der skal fokus på, for at opnå det bedste resultat!


Kurset giver dig:


6 simple, men effektive træningsøvelser du kan lave hjemme fra stuen med simple redskaber og din egen kropsvægt.

Jeg vil guide dig igennem alle øvelser fra start til slut for at sikre at du laver øvelserne korrekt og får mest muligt ud af dem.


Udover Personlig træner er jeg igang med Kostvejleder uddannelsen. Også her er det igennem Træner akademiet, da fagligheden er i absolut topklasse og jeg derigennem mener, jeg kan videregive de bedste redskaber til dig, om sammen med træning vil gøre, at du når netop det mål du drømmen om.


Igennem Lumant ønsker jeg at skabe en platform for online træning, hvor du bliver guidet igennem med videoer. Træn hjemme i stuen, på terrassen, i sommerhuset eller hvor du ønsker. Nemmere bliver det ikke.

Jeg garanterer for høj puls og sved på panden.

Sammen bliver vi stærkere.


Uanset om du ønsker at tabe et par kilo eller få mere tonede muskler, så er dette træningsprogram helt sikkert noget for dig!


Håber at se dig på kurset!

Din instruktør

billede af Sanne Lykke
Sanne Lykke
Personlig træner og Kostvejleder

Certificeret international personlig træner, via Træner Akademiet, hvilket sammen med mange års trænings erfaring giver mig redskaberne til, at hjælpe dig med at nå dit drømmemål.

Den grundige anatomiske del af uddannelsen gør, at jeg har en bred forståelse for kroppens bevægelse og der igennem kan se hvilke områder der skal fokus på, for at opnå det bedste resultat.


Udover Personlig træner er jeg igang med Kostvejleder uddannelsen. Også her er det igennem Træner akademiet, da fagligheden er i absolutte topklasse og jeg derigennem mener, jeg kan videregive de bedste redskaber til dig, om sammen med træning vil gøre at du når netop det mål du drømmen om.


Igennem Lumant ønsker jeg at skabe en platform for online træning, hvor du bliver guidet igennem med videoer. Træn hjemme i stuen, på terrassen, i sommerhuset eller hvor du ønsker. Nemmere bliver det ikke.

Jeg garanterer for høj puls og sved på panden.

Sammen bliver vi stærkere.

Har du spørgsmål til kurserne eller ønsker du et forløb hos mig, så tøv ikke med at tage kontakt. Jeg svarer så hurtigt jeg kan.


Personligt har jeg selv været alle tænklige "kvik kure" igennem, med det resultat at jeg tog det hele på igen og mere til. Jeg manglede energi og overskud i hverdagen som mor. Blev forpustet bare ved tanken om at kravle rundt sammen med ungerne på legepladsen. Men med den korrekte vejledning og træning, vendte det hele rundt. Både krop og sind har rykket sig til nye højder og i en alder af 43 år og mor til 2, har jeg det bedre end nogensinde. Så hvis du ønsker en hverdag med mere overskud og energi, så lad mig hjælpe dig på vej. Det er hvad jeg brænder for!

Anmeldelser

4.3

1 Anmeldelse
100%
0%
0%
0%
0%
Claus M
et år siden
"Føler at jeg har fået et par nemme øvelser jeg kan få til at passe ind i en travl hverdag.
Gode forklarende videoer, nemt at forstå og komme i gang med"

Nem hjemmetræning for begyndere!

99,00 kr.