Det lærer du

At åbne op for din kontakt med det spirituelle gennem Reiki 1 grundkurset

At starte en spændende rejse i personlig udvikling og spirituel vækst

At heale dig selv, din familie, venner og endda dine kæledyr

At udforske healingens umådelige potentiale – et ideelt kursus for nybegyndere

Forudsætninger

  • En computer, bærbar, tablet el mobil og internet forbindelse er det eneste du behøver og så er du i gang 😉👍❤

Indhold

22 lektioner 2t 9m 15s

1m 6s
6m 37s
6m 45s
5m 57s
1m 31s
7m 46s
7m 17s
9m 25s
1m 31s
30m 56s
2m 38s
5m 3s
12m 45s
6m 2s
4m 23s
4m 3s
1m 39s
2m 17s
3m 48s
2m 10s
2m 1s
3m 35s

Beskrivelse

Reiki 1 Online grundkursus er dit første skridt mod en dybere forståelse af healing og en åbning til det spirituelle. Gennem 19 moduler og en personlig 1:1 fjernindvielse, lærer du historien bag Reiki healing og hvordan du kan bruge det på dig selv og andre levende væsener.


Kurset indeholder:

  • 19 moduler med kursusmateriale og videoer
  • Reiki healingens historie
  • Indvielse til Reiki energien gennem fjernindvielse på Zoom
  • Meditation og det første symbol "kraftsymbolet"
  • Forskellige teknikker som Dr. Mikao Usui brugte
  • Selvhealing og healing af andre
  • Arbejde med de 7 hoved chakraer
  • Diplom og mappe med kursusmateriale (sendes med post efter endt forløb)


Efter at have gennemført Reiki 1, kan du vælge at fortsætte din uddannelse med Reiki 2 og evt. Reiki 3 (Master) og Reiki Teacher for at udvide din viden og praksis inden for Reiki healing.


Tag det første skridt på din personlige og spirituelle rejse med Reiki 1 Online og oplev, hvordan healing kan transformere dit liv og dem omkring dig. Tilmeld dig i dag!


Din instruktør

billede af Chanell Lianne Larsen
Chanell Lianne Larsen
Reiki Master Teacher

Få mere livsglæde i dit liv med Reiki Healing.


Hvad er Reiki Healing så egentlig ? og ganske kort fortalt :


Vi udsættes dagligt for belastninger og forskellige stresstilstande. Enhver belastning, fysisk såvel som psykisk, vil på længere sigt medføre en forstyrrelse af balancen i det autonome nervesystem.

Reiki Healing er en over 2500 år gammel  behandlingsmetode, vider udviklet af Dr. Mikao Usui 

Reiki er japansk, hvor Rei = ånd og Ki = energi 

Reiki er “Universel Livsenergi”. Alt i universet er energi; fra det mindste molekyle og ud til det største solsystem. 

Ved Reiki healing overføres “Universel Livsenergi” til modtageren. Reiki- energien genopretter balance i krop og sjæl, opløser blokeringer i kroppen, styrker immunforsvaret, udrenser affaldsstoffer og øger kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv. Vi får derved et bedre velbefindende , hvilket igen gør os i stand til at blive mere livsglade.


Reiki healing øger energistrømmen i ens aura, hvilket gør at vi får mere livsenergi  og styrke til tanker , handling samt større modstandskraft mod sygdomme  (Healingen hjælper til med at genoprette balancen i den fysiske krop via afbalancering af centralnervesystemet, hvorved immunforsvaret styrkes.)


Man behøver ikke være syg for at modtage healing. Reiki bruges også forebyggende og er ganske effektiv sammen med andre behandlingsformer.

Reiki virker såvel på fysiske som på psykiske sygdomme 

At modtage en Reikihealing kan føles som varme, som afstressende og som en særlig lethed i krop og sind. Efter selve behandlingen arbejder healings-energien videre i kroppen.


Jeg er Chanell Lianne Larsen, og mit møde med stress blev starten på en årelang uddannelse med fokus på Reiki Healing og meditation. Det er det afsæt, der i dag ligger til grund for mit firma Healing By Chanell, hvor det at hjælpe andre mennesker er blevet en stor del af mit liv. Jeg vil gerne hjælpe dig videre på din livsrejse og med disse fantastiske redskaber, som meditation og Reiki Healing kan give dig. Om du blot ønsker mere energi, eller overskud i din hverdag, lider af fysiske, eller psykiske mén som fx stress, så er der hjælp at hente. Hjælp til selvhjælp og ikke mindst en uddannelse til at hjælpe andre på din vej. Reiki Healing og meditation har skabt et solidt fundament for mig. Og dette stemmer så fint overens med min egen buddhistiske Nichiren Daishonin tro, eller rettere livsstil. Min interesse for meditation, healing og clairvoyance har udviklet sig over mange år og hvor i dag, det at hjælpe andre til at skabe et mere kærligt og afbalanceret liv, er blevet en vigtig del af mit liv. –

Lige siden jeg blev introduceret til meditation i 2010 og siden jeg blev indviet i Reiki healing har jeg følt en dyb ydmyghed for, hvad meditation og denne unikke form for healing kan. Der skønnes i dag at være ca. 1 million Reiki Mestre fordelt over hele verden. Disse mennesker dedikerer deres liv og velbefindende til at fastholde denne universelle livsenergi til hele verden. Reiki Mestre er til for at assistere harmonien i universet, og til at bringe energi til krop og sjæl som skaber en øget livsbalance. Med næsten 7,8 milliarder mennesker på vores smukke klode, er der altid et behov for flere Reiki Mestre til at skabe en større balance for menneskeheden og universet, så alle der ønsker at modtage Reiki, eller til de som ønsker at begynde sin egen undervisning og udviklingsrejse kan modtage dette. Jeg har et ønske om at nå ud til så mange mennesker som muligt med denne skønne og kærlige energiform der gør en stor forskel for rigtig mange menneske.


 ”Vi har aldrig før haft et større behov for at skabe en balance på vores klode - sammen skaber vi mere balance”. - Chanell.


Anmeldelser

4.6

3 Anmeldelser
100%
0%
0%
0%
0%
Anette H
4 måneder siden
"Kan på det varmeste anbefale dette kursus.
Chanells ro, positive energi og nærvær skaber et fantastisk rum for at lære hvad healing kan gøre både for dig selv og ikke mindst hvordan du kan hjælpe andre omkring dig.
Den indre ro jeg mærker når jeg healer mig selv er fantastisk - elsker at have fået et redskab til at gøre noget godt og kærligt for mig selv (og så er det bare skønt også at kunne hjælpe andre, der har brug for at mærke den healende energi)"
Lisbeth
8 måneder siden
"Dit online kursus er nemt at forstå, dejligt inspirerende og perfekt at tage derhjemme når der ro og tid til det
Helt fantastisk materiale du har lavet... stor tak til dig."
Anita
et år siden
"Kære Chanell
Jeg vil bare lige fortælle dig at jeg er så glad for jeg har gennemført dit online forløb i Reiki 1 Online.
Hold da op hvor har det givet mig meget mere glæde, ro og energi i hverdag efter jeg er begyndt at selvheale.
Det kan jeg slet ikke undvære mere. Min søvn er også blevet fantastisk. Jeg har ellers i flere år haft søvnproblemer
Der skal fra mig til dig lyde et kæmpe TAK"

Reiki 1 Online: Din vej til personlig og spirituel vækst

1.200,00 kr.

1.500,00 kr.