Det lærer du

At bryde med din indre pleaser:

Du lære at tiltrække den rette partner

Du lære at forstå kærlighedens opdateringsknap

Du får redskaberne til at skabe forandring en gang for alle

Indhold

22 lektioner 3t 49m 11s

8m 10s
28m 15s
6m 4s
21m 1s
32m 6s
21m 46s
6m 15s
15m 25s
16m 44s
25m 1s
8m 40s
7m 51s
2m 18s
4m 34s
25m 1s

Beskrivelse

Har du følt dig fanget i gentagende forhold til følelsesmæssige utilgængelige mænd?

Er frustrationen ved at starte forfra blevet en velkendt følgesvend?

Det er på tide at trykke på din kærligheds-opdateringsknap og skabe forandring!


På dette kursus, dykker vi ned i de dybere lag af dine kærlighedsmønstre og giver dig de nødvendige værktøjer til at frigøre dig fra negativ bagage og åbne op for romantik i dit liv.


**Hvad Du Vil Lære:


💗Bryd Uhensigtsmæssige Mønstre: Få en forståelse af dine gentagne kærlighedsmønstre og lær præcise teknikker til at bryde dem. Dette er nøglen til at undgå de samme udfordringer og skabe plads til ægte forbindelser.


💗Tiltræk Den Rette Partner: Ved at rydde op i dit "shit" åbner du døren til at tiltrække den partner, der virkelig passer til dig. Lær hvordan du sender de rigtige signaler og skaber forbindelser, der er meningsfulde og opfyldende.


💗Forstå Kærlighedens Opdateringsknap: Opdag hvordan du kan aktivere din kærligheds-opdateringsknap og give dig selv tilladelse til at tiltrække den kærlighed, du fortjener. Dette er din vej til at ændre dit kærlighedsliv radikalt.


💗Skab Forandring Én Gang For Alle: Slip frustrationen ved at gentage cyklussen. Med de rette redskaber kan du skabe vedvarende forandring og et kærlighedsliv, der er fyldt med autentiske og varige relationer.


Dette kursus er skabt specielt til dig, der kan mærke helt ind i hjertet at du er SÅ klar til at frigøre dig fra de følelsesmæssige utilgængelige mænd og alt det der blokere og bremser dig i at leve det liv du går og drømmer om.💥


FORLØBET ER HELT NYT OG DERFOR HAR JEG LAVET PRISEN SÅ ALLE KAN VÆRE MED!


KUN 795,-kr


Tilbuddet gælder kun i en begrænset periode

💥Der vil blive oprettet en Facebook gruppe hvor der mellem modulerne, vil være alt fra motiverende citater, englekorttrækninger, healinger og peptalks fra mig. 💥💥

Din instruktør

billede af Grethe Smedegaard
Grethe Smedegaard
Kærlighedsmentor & Clairvoyant Reiki Healer

Med et Pippi Mindset og en urokkelig tro på det positive i livet, er jeg kendt som en nærværende, ærlig og rolig kærlighedsmentor, behandler og clairvoyant reiki healer. Min helt store passion er kærlighed og universets kræfter, skarpt forfulgt af rygestop!


Hvorfor det med røg, nikotin og rygestop er min passion kan du høre i podcastafsnittet "Røgen, passionen og rejsen" på podcastkanalen “Hjertevarm Sundhed” hvor jeg giver janteloven fingeren og bringer ægte emner frem i lyset for at inspirere og støtte dig.


Min passion for kærlighed og universet stammer fra min egen rejse gennem et knust hjerte, løgne, utroskab og gifte mænd, der glemte, de var gift! Efter min egen healing er jeg blevet passioneret for at hjælpe andre med at overvinde deres kærlighedssår, utrygge tilknytningsmønstre og frygt for at åbne deres hjerter for kærlighed igen.


Min personlige erfaring har ført mig igennem enorm smerte og tabet af troen på kærlighed. Men den har også fået mig til at rydde op i mit eget rod og være klar til mødet med kærligheden.


Jeg ønsker ikke, at nogen skal føle sig alene eller håbløse på deres rejse. Derfor er jeg her for at give den støtte og vejledning, jeg selv søgte under min helingsproces. Der er nemlig ikke noget smukkere end at være vidne til universet transformere dit liv, se dig stråle som dit autentiske jeg og finde lykke i dine relationer.


Så velkommen til et rum i Happy Lifestyle, hvor du kan skabe vedvarende forandringer og genopdage kærlighedens fulde glæde ved hjælp af universet guidning. Jeg er her for at dele min passion og støtte dig på din rejse mod et liv fyldt med kærlighed og lykke.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Andre kurser fra Grethe Smedegaard

Sådan tiltrækker du den rette partner på 6 uger:

795,00 kr.

3.795,00 kr.