Det lærer du

SEO optimering

SEO med ChatGPT

SEO Strategi

Lave gode SEO optimeret tekster

Komme til at ranke højere i google

Indhold

1 lektion 49m

49m

Beskrivelse

Vil du gerne booste din SEO på din webshop, og få mere organisk trafik til din webshop, så er dette kursus noget for dig.


Jeg vil vise dig hvordan du kan bygge en solid longtail SEO strategi op ved at bruge ChatGPT som værktøj. Før ChatGPT var en mulighed, var den en meget tung og dyr proces, med ChatGPT kan du gøre det lettere og mere effektiv end nogle sinde.


Dog skal du passe på at ikke at falde i målet - Her får du alt det viden du skal bruge for at bygge en longtail seo strategi.


Hvad er en Longtail SEO-strategi

En longtail SEO-strategi fokuserer på at bruge mere specifikke og langsigtede søgeord for at tiltrække trafik til en hjemmeside. Ved at bruge mere specifikke søgeord, som har mindre konkurrence, kan en hjemmeside rangere højere i søgeresultaterne og tiltrække en mere relevant målgruppe.


En longtail SEO-strategi indebærer typisk at skabe indhold, der er fokuseret på et specifikt emne eller et specifikt spørgsmål, som folk søger efter. Ved at bruge disse langsigtede søgeord kan man tiltrække trafik til sin hjemmeside, som er mere tilbøjelig til at konvertere til kunder eller følgere.


Denne strategi kan også omfatte at optimere sin hjemmeside til lokale søgninger ved at bruge geografiske søgeord eller udtryk, der er relateret til et specifikt sted.


En anden vigtig del af en longtail SEO-strategi er at skabe høj kvalitetsindhold, der er relevant for søgeforespørgsler. Ved at skabe høj kvalitetsindhold, der er fokuseret på specifikke spørgsmål, kan man øge sin synlighed i søgeresultaterne og tiltrække trafik, som er mere tilbøjelig til at blive på hjemmesiden og interagere med dens indhold.


Med chatGPT er det muligt at gøre det hurtigere og mere enkelt.


Enjoy !

Din instruktør

billede af Jacob Blæsbjerg
Jacob Blæsbjerg
Entrepreneur, e-commerce hacker, business developer by heart

Vært på "The Morning Show"

The Morning show er en YouTube kanal, hvor jeg taler om SEO, Email Marketing, Popups .. kort sagt alt omkring det at drive en online business.


Hos The Morning Show ...

Vi vil elske at hjælpe dig videre med dine online opgaver

– og være med til at sikre dig en vækst i din webshop.


Kernen er en fornuftig og realistisk tilgang til opgaverne der skal løses. The Morning Show er din online marketingafdeling.


Vi arbejder med SEO Optimering, Email marketing, konverteringsoptimering, Facebook-marketing og online strategiudvikling.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Byg en stærk Longtail SEO strategi med ChatGPT

299,00 kr.