Det lærer du

Hvordan bygger du en Persona-profil?

Hvilke Sociale Medier skal du vælge?

Hvordan laver du en konkret SoMe-plan?

Annoncering online – Hvad skal du vælge?

Hvad skal du lave opslag/content omkring?

Hvad får dine opslag ud over rampen?

Hvad betyder begreber som SEO og algoritme?

Hvad skal du være skarp på ved skriftlig/mundtlig kommunikation?

Forudsætninger

  • En computer med internetforbindelse og lyd
  • Nysgerrighed omkring den digitale verden

Indhold

23 lektioner 2t 49m 52s

12m 10s
20m 3s
32m 14s
16m 46s
21m 58s
36m 59s
29m 42s

Beskrivelse

Få styr på dit digitale fundament på få timer - Onlinekursus “SoMe for Begyndere!” tager fat i Digital Marketing helt fra bunden af.


Du får via fire kursus-moduler nogle konkrete redskaber til at skabe din egen social media-strategi, på en overskuelig og letforståelig måde.

Du får samtidig adgang til tre bonus-moduler med ekstra meget viden, som hjælper dig op på næste niveau, inden for den digitale verden.


Vi starter med fundamentet for hele din virksomheds digitale ansigt udadtil, nemlig din Persona-profil. (Din kerne-kunde profil).

Din virksomheds Persona-profil bestemmer retningen for, hvilken vej du skal tage din virksomhed digitalt.

Og du kan hurtigt komme til at spilde både tid og penge på tiltag, der aldrig giver noget som helst, hvis du ikke har styr på dette vigtige trin.

Når du har din Persona-profil på plads, så tager vi fat i alt det andet.


Du lærer f.eks. hvilke Sociale medier du skal vælge og hvordan du laver en Social Media-plan.


Du får også en masse tips og tricks til, hvordan du skaber gode opslag, der genererer følgere, og dermed flere potentielle kunder i butikken + Nogle konkrete redskaber til din kundekommunikation, også den svære og besværlige.

Så du er klar til at håndtere både komplimenter og klager.


Du hører også om, hvordan du helt gratis kan booste din lokale kundetrafik, og du lærer at oprette en annonce på Facebook.


Kort sagt, dette online-kursus giver dig et komplet og solidt digitalt fundament, så du ved præcis hvor du skal sætte ind, for at trække flere kunder ind i din forretning.


Din instruktør

billede af Anjelica (Anja) Søndergaard
Anjelica (Anja) Søndergaard
Forfatter og ekspert i at formidle Kundeservice, Kommunikation og Digital Marketing i øjenhøjde

Anjelica (Anja) Søndergaard har over 30 års erfaring med Kommunikation og Kundeservice, og mere end 10 års erfaring med Sociale Medier, Digital Marketing og PR. Hun har desuden udgivet den anmelderroste roman "Turkish Delight" på Forlaget Brændpunkt i 2023.


Anjelicas formål med sine onlinekurser er, at gøre den digitale verden mere spiselig og nemt forståelig, og dermed kunne hjælpe de mennesker, der kæmper med alt det dér "digitale nonsens".


Uanset om man har en enkeltmandsvirksomhed, en lille forretning i en sidegade eller godt vil leve af at skrive bøger, er det afgørende for ens succes, at man har en klar strategi for sine sociale medier og sin digitale marketing.

Via SoMe for Begyndere-kurset eller Boost din bogs succes-kurserne (udkom oktober 2023) kan alle lære hvordan man opbygger en digital slagplan for sin virksomhed eller sit forfatterskab.


Helt fra bunden, trinvist og på begynder-/basis-niveau, så de fleste med bare en lille smule teknisk flair og lyst til at lære, kan være med.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

SoMe for Begyndere - Sociale Medier, Digital Marketing og Kommunikation gjort enkelt

3.750,00 kr.