Det lærer du

Lær effektive metoder til at sige fra på en sund måde uden at pådrage dig dårlig samvittighed.

Prioriter din egen velvære og opbyg sunde vaner i din daglige rutine.

Arbejd på at transformere dit mindset for at fremme positivitet og selvværd.

Genopdag troen på dig selv gennem daglige refleksioner og aktiviteter.

Forudsætninger

  • Der er ingen specifikke forudsætninger for at deltage i kurset

Indhold

28 lektioner

Beskrivelse

'Boost dit Selvværd: En Unik Julekalender til Dig!'


Er din hverdag hektisk, men føler du behov for at investere i dig selv?

Denne skræddersyede julekalender er skabt til at give dig daglige boosts, styrke selvværdet og øge selvtilliden. I december åbner du dagligt en låge for at (re)finde troen på dig selv og give mening til dit liv.


Har selvudvikling tidligere virket overvældende eller tidskrævende?

Frygt ej! Min julekalender kræver blot 10 minutter om dagen. Opdag, hvordan små daglige ændringer i dit tankesæt kan have en betydelig indvirkning på selvværd og selvtillid.


Hvad kan du forvente?

Daglige opgaver inspirerer til selvrefleksion, transformerer dit mindset og guider dig mod et solidt selvværd. Lær at sige fra på en sund måde uden dårlig samvittighed og prioriter din egen velvære.


Mit mål er at hjælpe dig med at opnå højere selvværd og selvtillid ved at integrere selvomsorg, medfølelse og prioritering af dine egne behov i din daglige rutine. Små, men betydningsfulde ændringer vil åbne op for mere livskvalitet og succes.


Tag skridtet hver dag og lad denne julekalender være starten på din rejse mod at blive den bedste udgave af dig selv. Du er værdifuld, unik og fortjener al kærlighed og støtte, også fra dig selv. 💖🚀🌟

Din instruktør

billede af Grethe Smedegaard
Grethe Smedegaard
Kærlighedsmentor & Clairvoyant Reiki Healer

Med et Pippi Mindset og en urokkelig tro på det positive i livet, er jeg kendt som en nærværende, ærlig og rolig kærlighedsmentor, behandler og clairvoyant reiki healer. Min helt store passion er kærlighed og universets kræfter, skarpt forfulgt af rygestop!


Hvorfor det med røg, nikotin og rygestop er min passion kan du høre i podcastafsnittet "Røgen, passionen og rejsen" på podcastkanalen “Hjertevarm Sundhed” hvor jeg giver janteloven fingeren og bringer ægte emner frem i lyset for at inspirere og støtte dig.


Min passion for kærlighed og universet stammer fra min egen rejse gennem et knust hjerte, løgne, utroskab og gifte mænd, der glemte, de var gift! Efter min egen healing er jeg blevet passioneret for at hjælpe andre med at overvinde deres kærlighedssår, utrygge tilknytningsmønstre og frygt for at åbne deres hjerter for kærlighed igen.


Min personlige erfaring har ført mig igennem enorm smerte og tabet af troen på kærlighed. Men den har også fået mig til at rydde op i mit eget rod og være klar til mødet med kærligheden.


Jeg ønsker ikke, at nogen skal føle sig alene eller håbløse på deres rejse. Derfor er jeg her for at give den støtte og vejledning, jeg selv søgte under min helingsproces. Der er nemlig ikke noget smukkere end at være vidne til universet transformere dit liv, se dig stråle som dit autentiske jeg og finde lykke i dine relationer.


Så velkommen til et rum i Happy Lifestyle, hvor du kan skabe vedvarende forandringer og genopdage kærlighedens fulde glæde ved hjælp af universet guidning. Jeg er her for at dele min passion og støtte dig på din rejse mod et liv fyldt med kærlighed og lykke.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Andre kurser fra Grethe Smedegaard

Styrk Dit Selvværd og Selvtillid: En Julekalender til Personlig Udvikling og Mental Velvære

199,00 kr.