Det lærer du

Du sparer (mindst) 2 timer om dagen i mere effektiv arbejdstid

Indblik i mekanismerne, der er på spil når du håndterer mails

Overblik over de mails, du har liggende

Bedre koncentration på dine arbejdsopgaver generelt

Forudsætninger

  • At du arbejder med mails til daglig
  • At du ved at det ER muligt at ændre sine mail-vaner

Indhold

7 lektioner 39m 28s

7m 9s
10m 33s
6m 38s
10m 46s
4m 22s

Beskrivelse

Indkomne e-mails er vor tids største trussel mod et sundt arbejdsmiljø. I mangel af e-mailpolitik, bliver det er op til den enkelte medarbejder, at håndtere denne trussel.


De færreste ledere leverer løsninger til medarbejderne, for som i lufthavnen, hvor der skal betales overvægt for at skåne belastningen på bagagebåndsarbejderne, er det svært at forestille sig hvordan man kan sætte et loft på antallet af indkomne mails.

Men det burde man, for hvis man modtager - og det forventes at man svarer på - bare 25 mails hver dag, svarer det til 4-5 timers arbejdstid. Men det regnes ikke rigtig med nogle steder.

Derfor må du tage personligt ansvar!


Det kan du nu gøre med dette kursus, der vil spare dig op til 2 timer om dagen - hver dag!

Din instruktør

billede af Christina Schnohr
Christina Schnohr
Ph.d. og 36-dobbelt Danmarksmester i atletik

Vedholdenhed er nøglen til succes med al træning.

Vedholdenhed i træning føjer både år til livet og liv til årene.

At være vedholdende kræver at du trækker i håndbremsen, når du træner, og onlinekurset beskriver en effektiv træningsmetode til det.

Træningsmetoden du lærer i dette kursus er så simpel, at du ikke vil tro, at den kan give så gode resultater.


Christinas kursus er en guide i livsstilsomlægning som du har savnet, og som vil følge dig. Når "livet rammer" og træningen ikke passer ind pga travlhed, rejser, arbejde, børn, sygdom, skader. Så har du en metode, som let og hurtigt hjælper dig i gang igen. Uden dårlig samvittighed.


Christina Schnohr er ekspert i personlig effektivitet og Danmarks mest vindende atletikudøver med 36 danske seniormesterskaber i bagagen. Hun har fortsat danske ungdomsrekorder på 100 m, og har siden hun lagde sin elite-atletikkarriere på hylden gennemført 15 maraton og ultramaratonløb (op til 100 km).

Efter at have undervist i personlig effektivitet, tidsstyring og hvordan man eliminerer overspringshandlinger i flere år, har hun kombineret sin unikke viden om træning med de lavpraktiske metoder, som hjælper mennesker med at få gjort dét de ønsker at gøre.

Og nu er hendes kærlige opmærksomhed rettet skarpt imod de dobbeltarbejdende mænd, der ønsker at føle sig sundere og stærkere.


Resultatet af hendes arbejde er det perfekte træningsprogram for de travle typer, som ønsker at slippe det overskydende på kroppen – eller gå fra OK til MEGA SPRØD krop.

Christina er alenemor til tre og ved hvordan en sund krop i et balanceret sind hjælper med at klare hverdagens udfordringer. Christinas kendskab til psykologiske mekanismer om vaner og adfærd – og hvordan man kan ændre dem – løfter dig til en stærkere og sundere udgave gennem hendes simple træningsforløb.


Kurset er især til dig, der jonglerer dine roller i hverdagen og med et travlt job, hvor tiden er den begrænsende faktor for at få lavet motion.

I dette kursus får du Christina som din personlige træner – og det vil være den sidste træner, du nogensinde får brug for.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Tæm og Tøm din Indbakke - et kursus i mailhåndtering

975,00 kr.