Det lærer du

Afklaring af spørgsmål vedrørende Zoom

Nyheder i Zoom

Anvende Zoom

Tips & Tricks

Forudsætninger

  • Kan bruge en computer
  • Kan bruge internet
  • Kan lave et Zoomlink
  • Har foretaget Zoomopkald tidligere

Indhold

1 lektion 1m 35s

1m 35s

Beskrivelse

Her har du muligheden for at spørge os direkte om emner, der har med Zoom at gøre. Vi afholder mødet på Zoom naturligvis, så er vi der, hvor vi har det ved hånden vi skal bruge og som mødet handler om.


Har du andet du gerne vil vide noget om end Zoom, så skriv en mail til os og vi vil vende tilbage til dig med svar om det er muligt.

Din instruktør

billede af Ejnar Riis Hansen
Ejnar Riis Hansen
Soloentrepreneur

CsliveDK laver kurser, undervisning og hjælper private, soloselvstændige og SMV virksomheder med IT og ny teknologi. Jeg kan også hjælpe med at løse opgaver indenfor området, der dækker over betegnelsen Webredaktør/Webmedarbejder. Jeg beskæftiger mig med skrivning af tekster på og til de sociale medier, websider og webshops. Jeg kan oprette og vedligeholde websider i WordPress og Fix.


Fixit4seniors er en del af det, hvor jeg sammen med en kammerat er ved at oprette en side, der hjælper personer over 50 med udfordringer indenfor ny teknologi, software m.v. Hjemmesiden er ikke åbnet endnu, men kommer til at hedde www.fixit4seniors.dk.

Hvis du vil holde dig orienteret om dette tiltag, så kan du skrive dig op på en mailliste her: https://mailchi.mp/83bf717a2c2a/fixit-4-seniors

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Zoom 1:1 Q & A Varighed 1 time

623,75 kr.