Det lærer du

Grundlæggende opsætning af Zoom

Hvordan foretages indstillingerne?

Hvorfor er det nødvendigt?

Kursisten lærer at gøre Zoom grundlæggende klar.

Forudsætninger

  • Kendskab til at bruge en computer
  • Kendskab til internet
  • Oprettelse af personprofiler på nettet
  • Lyst til at arbejde med kommunikation på en nem måde.

Indhold

1 lektion 19s

19s

Beskrivelse

I denne del af det samlede kursus i Zoom, lærer du noget om, hvordan Zoom skal sættes op for at det kan anvendes fornuftigt og ikke mindst passer til dit brug af det. I denne video, er vi helt ude på Zooms internet forside og foretage de grundlæggende indstillinger, inden man går ind i Zoom.

Din instruktør

billede af Ejnar Riis Hansen
Ejnar Riis Hansen
Soloentrepreneur

CsliveDK laver kurser, undervisning og hjælper private, soloselvstændige og SMV virksomheder med IT og ny teknologi. Jeg kan også hjælpe med at løse opgaver indenfor området, der dækker over betegnelsen Webredaktør/Webmedarbejder. Jeg beskæftiger mig med skrivning af tekster på og til de sociale medier, websider og webshops. Jeg kan oprette og vedligeholde websider i WordPress og Fix.


Fixit4seniors er en del af det, hvor jeg sammen med en kammerat er ved at oprette en side, der hjælper personer over 50 med udfordringer indenfor ny teknologi, software m.v. Hjemmesiden er ikke åbnet endnu, men kommer til at hedde www.fixit4seniors.dk.

Hvis du vil holde dig orienteret om dette tiltag, så kan du skrive dig op på en mailliste her: https://mailchi.mp/83bf717a2c2a/fixit-4-seniors

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Zoom Skolen 3. Din Vej til Effektive Online Møder

499,00 kr.