Det lærer du

Opsætning af Video

Opsætning af lyd

Hvad skal man tage højde for?

Indstillinger Generelt.

Forudsætninger

  • En god idé man har set Zoom Skolen 1. Del
  • Man kan oprette et Zoom link
  • Man har efaring med at bruge en PC/MAC
  • Erfaring med brugen af internet

Indhold

1 lektion 41m 9s

41m 9s

Beskrivelse

I zoom skolens 2. del, vil jeg gennemgå de indstillinger, du har mulighed for at lave, når mødet er startet. Jeg synes det er en god idé at forestage disse tilpasninger og justeringer, inden det første rigtige møde. Du kan nemt komme ind og gøre det, ved at åbne et møde, med dig som eneste deltager.

Din instruktør

billede af Ejnar Riis Hansen
Ejnar Riis Hansen
Soloentrepreneur

CsliveDK laver kurser, undervisning og hjælper private, soloselvstændige og SMV virksomheder med IT og ny teknologi. Jeg kan også hjælpe med at løse opgaver indenfor området, der dækker over betegnelsen Webredaktør/Webmedarbejder. Jeg beskæftiger mig med skrivning af tekster på og til de sociale medier, websider og webshops. Jeg kan oprette og vedligeholde websider i WordPress og Fix.


Fixit4seniors er en del af det, hvor jeg sammen med en kammerat er ved at oprette en side, der hjælper personer over 50 med udfordringer indenfor ny teknologi, software m.v. Hjemmesiden er ikke åbnet endnu, men kommer til at hedde www.fixit4seniors.dk.

Hvis du vil holde dig orienteret om dette tiltag, så kan du skrive dig op på en mailliste her: https://mailchi.mp/83bf717a2c2a/fixit-4-seniors

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Zoom Skolen 2. Del – Sådan Optimerer du Din Online Mødeoplevelse

499,00 kr.