5 tips til at sælge flere online kurser på Black Friday

Leder du efter måder at øge dit salg af online kurser på denne Black Friday? Her er fem tips, der vil hjælpe dig med at maksimere salget og indtægterne fra dine kampagner.

Læsetid: 3m

Opdateret: 15-11-2022

Black Friday er en af de travleste e-commerce dage om året. Der sælges for mange milliarder af kroner på denne ene dag og som online instruktør skal du naturligvis have en bid af denne omsætning! Når du sælger online kurser, så er det en god ide, at lave nogle tiltag til Black Friday, så du kan få solgt så mange kurser som muligt på denne dag. Men hvordan gør man det? Her er fem gode råd.

Opbyg spænding til Black Friday

Først og fremmest er det vigtigt, at du opbygger spænding. Selvom der stadig er lidt tid til Black Friday, så bør du allerede nu begynde på, at fortælle dine følgere om, at der kommer et godt tilbud eller en god mulighed, når vi rammer Black Friday.

Hvordan du vil promovere din Black Friday kampagne er op til dig, men det er altså vigtigt, at du starter tidligt. Du kan holde det som et mysterium hvad du udgiver på denne fredag eller du kan være helt klar i spyttet om hvad du kommer til at tilbyde.

Det er op til dig, at vurdere hvad der vil virke bedst for din målgruppe.

Lav en Black Friday pakke

Dette råd kræver godt nok, at du har flere kurser i dit udvalg, men hvis du har det, så er det en fantastisk ide.

Har du flere kurser, som på den ene eller anden måde fungerer godt sammen, så kan du lave et Black Friday Bundle, hvor du sælger dem alle sammen i en samlet pakke.

Det giver dine følgere et knald skarpt tilbud, samtidigt med at du får dem til at købe for et større beløb. Win-win!

Lav dit tilbud eksklusivt

Noget der altid sælger er eksklusivitet. Du kan gøre dit tilbud eksklusivt på flere forskellige måder. Det kan være eksklusivt i form af, at man kun kan købe det på Black Friday. Eller du kan gøre det eksklusivt i form af, at det kun er de første f.eks. 25 der køber kurset, der får det til den unikke Black Friday pris.

Uanset hvordan du gør dit tilbud eksklusivt, så er det vigtigt, at du tænker eksklusivitet ind i din kampagne.

Brug Black Friday til at få nye personer ind i dit community

Du kan også bruge Black Friday til at få helt nye personer ind i dit community. Har du f.eks. et kursus, som i forvejen er rimeligt billigt og en simpel version af dine mere avancerede kurser? Så kan du overveje om du skal give dette gratis væk på Black Friday for at få nye personer ind i dit community, hvorefter du kan sælge dine mere avancerede kurser til dem senere hen, når de har gennemført det første kursus.

Giv et ekstra godt tilbud til tidligere kursister

Omvendt kan du også bruge Black Friday til at pleje dine nuværende kunder og opbygge mere loyalitet. Du kan f.eks. give et godt tilbud til tidligere kursister for at “belønne” dem for at være en del af dit community.

Følger du disse fem råd og lader kreativiteten flyde, så vil du uden tvivl kunne få en masse ud af din Black Friday kampagne.

Tilmeld dig som instruktør hos Lumant

Er du klar til at komme i gang med at sælge kurser og at være din egen chef? Så tilmeld dig som instruktør hos Lumant og få adgang til Lumant Academy, samt muligheden for at tjene penge gennem dine kurser!