Instruktør

Instruktør betingelser

Disse betingelser blev sidst opdateret: 30-11-2022

Når du tilmelder dig for at blive instruktør på Lumant-platformen, accepterer du at overholde disse instruktørvilkår ("Vilkår"). Disse vilkår dækker detaljer om de aspekter af Lumant-platformen, der er relevante for instruktører, og er indarbejdet ved henvisning i vores brugsbetingelser, de generelle vilkår, der styrer din brug af vores tjenester.

Konto

Du skal være mindst 18 år for at oprette dig som instruktør på Lumant, og bruge vores tjenester.
Er du under denne alder, må du ikke oprette en konto på Lumant, eller bruge vores tjenester.
I henhold til vores vilkår, kan du blive bedt om at bekræfte din identitet, før du får tilladelse til at udgive indhold på Lumant.

Forpligtelser

Som instruktør er du ansvarlig for alt indhold, som du poster, herunder kurser, svar, indhold på kursets destinationsside og din profilside, herefter betegnet som ("Uploaded(e) indhold").

Du garanter at du vil overholde følgende:

 • Du sørger for, at vi altid har de rigtige kontooplysninger.
 • Du ejer eller har de nødvendige licenser, rettigheder, samtykker, tilladelser og bemyndigelser, til at give Lumant tilladelse til at bruge dit Uploadede indhold.
 • Dit Uploadede indhold hverken krænker eller misbruger nogen tredjeparts intellektuelle ejendomsrettigheder.
 • Du har de nødvendige kvalifikationer, legitimationsoplysninger og ekspertise (herunder uddannelse, træning, viden og færdighedssæt) til at undervise, og dele dit Uploadede indhold på platformen.

Du garanter at du IKKE vil gøre følgende:

 • Poste upassende, stødende, racistisk, hadefuldt, sexistisk, pornografisk, falsk, vildledende, forkert, krænkende, ærekrænkende eller injurierende indhold eller information.
 • Poste enhver uopfordret eller uautoriseret form for reklame, reklamemateriale, junkmail, spam eller enhver anden form for opfordring (kommerciel eller anden).
 • Bruge platformen til andet end at levere vejledning, undervisning og instruktionstjenester til kursister.
 • Deltage i enhver aktivitet, der vil kræve, at vi opnår licenser fra eller betaler royalties til en tredjepart, herunder behovet for at betale royalties for den offentlige fremførelse af et musikværk eller lydoptagelse.

Licens

Du giver Lumant de rettigheder, der er beskrevet i brugsbetingelserne, til at tilbyde, markedsføre og på anden måde bruge dit Uploadede indhold. Dette inkluderer retten til at tilføje billedtekster eller på anden måde ændre Uploadede indhold, for at sikre tilgængelighed. Du giver også Lumant tilladelse til at underlicensere disse rettigheder af dit indhold til tredjeparter, herunder til tredjeparter såsom tilknyttede websteder, aftalewebsteder og betalt annoncering på tredjepartsplatforme.

Medmindre andet er aftalt, har du ret til at fjerne hele eller dele af dit Uploadede indhold fra platformen til enhver tid. Dog vil rettigheder givet til kursister før det Uploadede indhold fjernelse fortsætte i overensstemmelse med vilkårene i disse licenser (inklusiv eventuelle tildelinger af livstidsadgang).

Sikkerhed

Lumant forbeholder sig retten til at fjerne indhold, suspendere udbetalinger og/eller forbyde instruktører uanset årsag til enhver tid uden forudgående varsel, herunder i tilfælde hvor:

 • En instruktør eller indhold ikke overholder vores politikker eller juridiske vilkår (inklusive vilkårene for brug).
 • Indhold falder under vores kvalitetsstandarder eller har en negativ indvirkning på kursisternes oplevelse.
 • En instruktør bruger platformen på en måde, der udgør unfair konkurrence, såsom promovering af deres egen forretning på en måde, der overtræder Lumants betingelser.

Betalinger

Gebyr

Lumant sælger dit kursus

Følgende beregningsmåde dækker over alle salg der bliver lavet på lumant.dk, som IKKE er lavet ved brugen af referral links.

Når en kursist køber dit Uploadede indhold, beregner vi salgets bruttobeløb som det beløb, Lumant faktisk har modtaget fra kursisten. Herfra trækker vi et service- og ekspeditionsgebyr på 37%. Gebyret dækker også over det kortgebyr der måtte være.

Du sælger selv dit kursus

Følgende beregningsmåde dækker over alle salg der bliver lavet via de referral links, du som instruktør har adgang til igennem backoffice.

Når en kursist køber dit Uploadede indhold, beregner vi salgets bruttobeløb som det beløb, Lumant faktisk har modtaget fra kursisten. Herfra trækker vi et service- og ekspeditionsgebyr på 6.5%. Gebyret dækker også over det kortgebyr der måtte være.

Udbetaling

For at vi kan betale dig rettidigt, skal du eje en dansk bankkonto. Det er dit ansvar, at Lumant altid har det rigtige konto og registreringsnummer tilknyttet denne konto.

For at blive godkendt til udbetalinger fra Lumant, skal du via platformen uploade billedlegitimation, samt adresselegitimation, på alle ejere over 25% af den juridiske entitet som bank kontoen er tilknyttet. Lumant forbeholder sig til hver en tid, retten til at afvise en instruktørs godkendelse, uden yderligere at skulle begrunde omstændighederne bag denne.

Vores udbetalinger er rullende fra den 1 i en måned, til slutningen af måneden. Alle kursussalg i denne periode bliver opgjort, og tilføjet til den åbne udbetaling. Ved afslutningen af hver måned, bliver udbetalingen opgjort og sendt til udbetaling.
Der kan gå op til 3-5 bankdage før pengene er synlige på din konto
BEMÆRK: Ovenstående gælder kun hvis du som instruktør har reageret på vores KYC henvendelse, og er blevet godkendt.
Du kan altid i dit backoffice få et overblik over alle udbetalinger, samt se detaljerede opgørelser på hver af dem.
Vi forbeholder os retten til ikke at udbetale midler i tilfælde af identificeret bedrageri, krænkelser af intellektuelle ejendomsrettigheder, du ikke er blevet forhåndsgodkendt eller andre krænkelser af loven.

Som instruktør, er du ansvarlig for at indberette din indtægt fra Lumant til de danske skattemyndigheder, Lumant kan ikke holdes ansvarlig for dine manglende indberetninger, indbetalinger eller andet udestående hos de danske myndigheder.

Lukning af konto

Ønsker du at lukke din konto, skal du rette henvendelse til Lumant på info@lumant.dk