Privatlivspolitik

Disse instruktørvilkår ("Vilkår") blev sidst revideret den 30. Januar 2024.

Denne politik gælder for alle personlige oplysninger, som indsamles og behandles, når du besøger vores website eller bruger vores tjenester. Vi værner om dit privatliv og er forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger.

Dataansvarlig

Lumant ApS Trindsøvej 6,

1 8000 Aarhus C

CVR: 42938270

E-mail: info@lumant.dk

Cookies

Vores website anvender cookies for at genkende din enhed, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan det påvirke websitefunktionaliteten og gøre annoncer mindre relevante for dig.

Specifikke cookies

  • Google Analytics
  • CookieBot
  • OptinMonster
  • Clerk
  • Tawt.to

Session cookie

I overensstemmelse med gældende lovgivning anvender vores platform session cookies for at forbedre brugeroplevelsen og sikre en effektiv drift af vores tjenester. Disse cookies er afgørende for at håndtere visse funktioner, herunder korrekt sporing og tilskrivning af instruktørernes sporingslinks.

Lovlighed af session cookies

I henhold til databeskyttelseslovgivningen, såsom EU's GDPR, anses session cookies, der er strengt nødvendige for levering af en tjeneste udtrykkeligt anmodet af brugeren, for lovlige uden behov for yderligere samtykke. Dette omfatter cookies, der er afgørende for websitets funktion, som f.eks. dem, der bruges til at spore instruktørernes sporingslinks for at sikre korrekt betaling og rapportering.

Formål og anvendelse

Session cookies bruges på vores platform til at midlertidigt lagre visse data, der hjælper med at identificere brugerens session og sikre, at instruktørerne korrekt krediteres for henvisninger gennem deres sporingslinks. Disse cookies er ikke beregnet til at indsamle eller lagre personlige oplysninger og bruges udelukkende til operationelle formål.

Brugerens privatliv

Vores platform respekterer brugerens ret til privatliv. Session cookies, der anvendes af vores platform, indeholder ikke personlige data og er designet til at slettes automatisk, når brugeren lukker browseren. Dette sikrer, at dataene kun gemmes for den nødvendige periode og ikke udgør en risiko for brugerens privatliv.

Gennemsigtighed og kontrol

Selvom session cookies, der er nødvendige for websitets funktion, ikke kræver brugerens samtykke, stræber vi efter at være gennemsigtige omkring vores brug af cookies. Brugere oplyses om brugen af cookies og har mulighed for at administrere deres cookieindstillinger gennem deres browser.

Samtykke til cookies

Ved at fortsætte med at bruge vores website accepterer du brugen af cookies. Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at justere dine cookieindstillinger.

Personoplysninger

Vi indsamler og behandler oplysninger såsom et unikt ID, tekniske oplysninger om din enhed, IP-nummer, geografisk placering, og dine interaktioner på websitet. Vi behandler også personlige oplysninger som navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger, som du selv giver os, f.eks. ved køb eller oprettelse af en brugerkonto.

Sikkerhed

Vi har truffet nødvendige tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine oplysninger mod uautoriseret adgang, tab og misbrug.

Formål

Dine oplysninger bruges til at levere de tjenester, du har anmodet om, identificere dig som bruger, levere målrettede annoncer, registrere køb og betalinger og optimere vores services og indhold.

Opbevaringsperiode

Vi opbevarer dine oplysninger i den periode, der er nødvendig i henhold til lovgivningen og sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Videregivelse af oplysninger

Oplysninger om din brug af websitet, modtagne annoncer, klik, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. kan videregives til tredjeparter for at målrette annoncer. Disse oplysninger behandles udelukkende på vores vegne og må ikke anvendes til tredjeparters egne formål. Vi videregiver kun personoplysninger som navn og e-mail, hvis du har givet samtykke til det.

Internationale overførsler

Vi overfører kun personoplysninger til lande uden for EU/EØS, der sikrer tilstrækkelig databeskyttelse, eller under standardbeskyttelsesklausuler godkendt af relevante myndigheder.

Dine rettigheder

Du har ret til indsigt i, rettelse, sletning af dine personoplysninger, ret til dataportabilitet, ret til at gøre indsigelse mod behandlingen og ret til ikke at være genstand for en beslutning baseret kun på automatisk behandling. For at udøve disse rettigheder, kontakt os på info@lumant.dk.

Klagemuligheder

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet (www.datatilsynet.dk).

Ændringer af privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik. Ved væsentlige ændringer vil du blive informeret via e-mail eller via et opslag på vores hjemmeside.