1. Hjem
  2. Blog
  3. Redaktører

Julius Kristensen

Billede af Julius Kristensen

Julius, som koordinerer Lumants blog, spiller en nøglerolle i udformningen af de budskaber, der formidles til vores læsere. Han fungerer som bindeled mellem kreative sind, sikrer en produktiv udveksling mellem skribenter og eksperter, og sikrer, at hvert indlæg ikke alene er informativt og engagerende, men også afspejler de nyeste trends og dybdegående indsigt inden for relevante felter.

Hans evne til at fremme samarbejde forener et bredt spektrum af synspunkter og meninger inden for Lumants indhold. Dette engagement i detaljer og kvalitet i redaktionelle processer gør Lumants blog til et troværdigt og indbydende sted for dem, der søger indsigtfulde og eftertænksomme artikler.

Julius er altid åben for nye ideer eller emner, som vores læsere ønsker at se udforsket på Lumants platform. For alle med et bidrag eller forslag til emner, er Julius tilgængelig og imødekommende. Del gerne dine tanker med ham på julius@lumant.dk.

Artikler fra Julius Kristensen

Selvhypnose

Hypnose til vægttab: Fjern de overflødige kilo med..

28. maj 2024

Hypnose til vægttab kan være en effektiv metode til at tabe overflødige kilo – og genvinde kontrollen over din krop. Kli..

Selvhypnose

Hvad er hypnoterapi – og adskiller det sig fra alm..

27. maj 2024

Klik og læs stor guide til hypnoterapi - og hvordan det egentlig virker. Medforfattet af hypnoterapeut Heidi fra Joy of ..

Selvhypnose

Hypnose til rygestop: Bekæmp trangen til at ryge m..

23. maj 2024

Kom rygningen til livs én gang for alle med tankens kraft. Lær alt om hypnose til rygestop.

Selvhypnose

Hypnose mod angst: Bekæmp angsten med hypnoterapeu..

23. maj 2024

Hypnose kan være en effektiv metode til at reducere angst – og genvinde kontrollen over dit liv. Klik og læs hypnotisørs..

Selvhypnose

Hvad er hypnose, og hvordan virker det? Dybdegåend..

21. maj 2024

I dette indlæg får du en enkel forklaring på, hvad hypnose egentlig er, hvordan det virker, og hvilke former der findes...

Køkkenhave

Indretning af køkkenhaven: Sådan får du en smuk og..

17. april 2024

Indretning af køkkenhaven behøver ikke være kompliceret. Klik og få ekspertens 7 enkle trin til en succesfuld køkkenhave..

Køkkenhave

Køkkenhave-kalender: Nem guide til effektivt arbej..

11. april 2024

Få en enkel kalender til fordeling af køkkenhave-arbejdet i løbet af året - inkl. vinterafgrøder. Klik og bliv inspirere..

Køkkenhave

Ekspertens plantekalender med de mest populære grø..

11. april 2024

Hvornår skal du så og høste dine planter - kan de klare frost? Køkkenhave-eksperten guider dig med denne plantekalender.

Køkkenhave

Køkkenhave for begyndere: Fra frø til frodig have

09. april 2024

Er du klar til at få netop den køkkenhave, du altid har drømt om? Klik og følg ekspertens enkle guide med 5 nemme begynd..

Køkkenhave

Sådan skaber du en frugtbar jord i din køkkenhave ..

11. august 2023

Opdag hvordan humus transformerer din køkkenhave til en frugtbar oase. Lær om kompost, grøngødningsplanter og mere.

Mikrogrønt

Det grønne mirakel i dit hjem: Sådan dyrker du din..

30. juli 2023

Dyk ned i mikrogrønt universet. Lær hvordan du kan dyrke din egen næringsrige mikrogrønt indendørs, og opdag de mange fo..